Subscriu-te a ASCAD

E-mail :

EL GOVERN DIU QUE JA ´´GARANTEIX`` ELS PAGAMENTS A DEPENDENTS DAVANT DE LA ILP PER BLINDAR LES AJUDE

fotonoticia

El Govern dice que no hay problema... porque él "garantiza" .. pero somos los centros quien financiamos sin que nos digan ni gracias

 


BARCELONA, 18 Feb. (EUROPA PRESS) -

   La consellera de Benestar Social i Família de la Generalitat, Neus Munté, ha assegurat aquest dimarts que el Govern "ja garanteix actualment" les ajudes econòmiques als usuaris de la llei de dependència més vulnerables, després de que aquest dimarts s'hagin validat més de 55.000 firmes de suport a la iniciativa legislativa popular (ILP) per blindar els pagaments als dependents més severs.

   En declaracions als mitjans després de comparèixer a la Comissió de Benestar, Família i Immigració del Parlament per explicar l'estat dels serveis socials a Catalunya, Munté ha mostrat el seu "màxim respecte" cap a la iniciativa, però ha recordat que el 70% del pressupost del departament que ella lidera es destina a sufragar la dependència.

   També ha admès un "problema molt greu" de finançament de la llei, tenint en compte que el Govern espanyol aporta el 20% del finançament, quan hauria de sufragar-ne el 50%, una disfunció que supleix la Generalitat amb recursos propis.